Yön yli Kirkkonummella

Kirkkonummella voit majoittua mukavasti hotellissa tai yöpyä luonnon helmassa kuvankauniissa maisemissa. Lisäksi löytyy niin huoneistomajoitusta kuin leirikeskuksia sekä mökkejä isomman porukan tarpeisiin. Katso vinkit alta:

Nautiskele hotellissa

Kirkkonummella on muutama laadukas hotelli, joissa voit viettää nautinnollisen loman valkoisissa lakanoissa.

Långvik Congress Wellness Hotel

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli tarjoaa paitsi hotellimajoitusta myös kokoustiloja ja ravintolaelämyksiä luonnonkauniissa merenrantamaisemissa.

Wellness-kylpylään ja rantasaunaan on mahdollista varata yksityisaikoja sekä spa-hoitoja kylpyläkokemuksen rinnalle. Ravintolalla voi nauttia puhtaista raaka-aineista ja lähiruoasta tai pistäytyä lasillisella takkatulen äärellä.

Kokous- ja kongressihotelli Majvik

Majvikin hotelli tarjoaa hienot puitteet kokouksille ja yritystilaisuuksiin Espoonlahden rannalla. Rauhallisessa hotellissa voi myös majoittua niin lyhyesti kuin pidemmän ajan ja asiakkaiden käytössä on huoneen lisäksi kuntosali sekä uima-allas. Upea Jugendlinna sopii myös juhlien järjestämiselle.

Majvikissa on ravintolatilat erilaisille catering-palveluille tilaisuudesta riippuen sekä aulabaari vapaata illanviettoa varten. Saunatiloja löytyy hotellista uima-altaineen sekä ranta-alueelta.

Hotelli Nuuksio

Hotelli Nuuksiossa voit yöpyä lähellä luontoa. Se sijaitsee Nuuksion kansallispuiston eteläisessä kärjessä Siikajärven rannalla ja pihasta lähtevät reitit kansallispuistoon.

Huoneiden lisäksi Hotelli Nuuksio tarjoaa tiloja kokouksille ja juhlille sekä erilaisille tilaisuuksille ja hotellin iso pihapiiri tarjoaa monia mahdollisuuksia erilaiseen yhdessä tekemiseen.

Muita majoitusvaihtoehtoja

Masalassa Forenom Vernerin huoneet ovat tarkoitettu täyttämään edullisen majoituksen kriteerit ja Nuuksion leirintäalueelta löytyy Kaikuva Oy:n leirintäalueen lisäksi huonemajoitusta sisätiloista.

Täältä näet Kirkkonummen leirikeskusten tarjonnan.

Matkakoti Taikayö

Veikkolassa sijaitsee kotoisa ja ainutlaatuinen Matkakoti Taikayö, joka vie asiakkaat menneiden aikojen tunnelmiin. Jokainen huone on uniikki sisustukseltaan ja väreiltään ja yksityiskohdat tarkkaan mietitty. Sisustuksessa on kunnioitettu vanhaa tuoden vanha aika nykypäivän standardeille sopivaksi.

Majoittumisen ohelle voi tilata runsaan aamiaisen, joka nautitaan alakerrassa palvelevan Kahvila Mummolan tiloissa.

Sea & Mountain Adventres / Kotkankallio

Sea & Mountain Adventures on perheyritys, joka järjestää kokous-, majoitus, ruokailu- ja luonto-ohjelmapalveluita Porkkalanniemellä sekä Nuuksion kansallispuistossa.

Villa Kotkankallio Porkkalassa tarjoaa viihtyisät kokoustilat sekä majoitusta ryhmille omassa luonnon rauhassa. Ruoka valmistetaan tilauksesta paikan päällä ja tiloissa on anniskeluoikeudet.

Luonnon helmassa

Kirkkonummen luonto tarjoaa kauniita paikkoja leiriytyä, mutta muistathan paitsi jokamiehenoikeudet myös -velvollisuudet sekä tarkistaa alueen mahdolliset säännöt!

Porkkalanniemessä telttailu on suositeltavaa merkittyjen tulentekopaikkojen ympäristössä. Kun välttää leiriytymästä aivan mihin sattuu suojelee samalla arvokasta luontoa!

Linlon ulkoilualueella voi retkeillä ja telttailla jokamiehenoikeuksin. Isossa saaressa riittää luontoa ja alueella on muutamia tulistelupaikkoja. Hiljattain korjattu Linlon silta vie saareen pienvenesatamasta.

Meikon ulkoilualueella on vain yksi paikka, jossa saa telttailla ja se sijaitsee Korsolammen rannalla.

Nuuksion kansallispuistossa on useita maksuttomia sekä yksi maksullinen telttailualue. Maksullisen telttailualueen varaukset tehdään Suomen luontokeskus Haltiasta.

Karavaanarin kannattaa Kirkkonummella suunnata kohti aiemmin mainittua Nuuksion leirintäaluetta, ja sijaitsee Kirkkonummella myös Espoon kaupungin omistuksessa oleva Väransbyn ulkoilualue Hirsalassa, josta löytyy telttailu- ja caravanalue.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.